Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή Αρχή!

Καλημέρα! Κάθε ξεκίνημα και δύσκολο... Ελπίζω να τα λέμε πού και πού. Η θεματολογία ελεύθερη. Στα προσωπικά μου ενδιαφέροντα (χωρίς αυτά να είναι δεσμευτικά) περιλαμβάνονται η κλασική μουσική, ο καλός κινηματογράφος, η εκπαίδευση, και θέματα που αφορούν την αγαπημένη μου ΑΕΚ (στο "αγαπημένη" δεν χωρούν εκείνοι οι σύνδεσμοι ακραία φανατισμένων οπαδών που χρόνια τώρα την πληγώνουν...). Κώστας

3 σχόλια:

  1. Κώστα μου σου εύχομαι ολόψυχα Καλό Ξεκίνημα! Ελπίζω όμως να διευρύνεις τη θεματολογία του blog σου και να συμπεριλάβεις και μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως να κάνετε undo ένα e-mail που μόλις στείλατε μέσω Gmail!

    Πιστεύω ότι το παρακάτω video θα ενδιαφέρει όλους όσους έχουν λογαριασμό email στο gmail, αφού τους δείχνει πως μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα ακύρωσης (undo) μιας αποστολής email:

    http://www.youtube.com/watch?v=_v0LvH9sWIM&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Κυριάκο, ευχαριστώ για τις ευχές και το χρήσιμο video που έστειλες. Όσο για τον Ολυμπιακό, ευχαρίστως θα δημοσιεύσω αφιέρωμα στη φετινή εκπληκτική του πορεία στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Προτείνω μάλιστα να παρακολουθήσουμε μαζί το επόμενο Ευρωπαϊκό ματς του Θρύλου (πότε είπαμε παίζετε;). Χωρίς πλάκα τώρα, εύχομαι καλή επιτυχία στην εξαιρετική δουλειά που κάνεις στο 11880. Περιμένω νέα πακέτα δελεαστικών προσφορών, και.. κανέα νέο Ξανθόπουλο να γελάσουμε λιγάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή