Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Παράλληλες δολοφονίες...


Συλλαλητήρια και στάση εργασίας στο Δημόσιο για την δολοφονία Γρηγορόπουλου
(Πηγή: news.in.gr)

Αθήνα 06/12/2010
Στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου είναι αφιερωμένο το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Δευτέρας από τα Προπύλαια. Την ίδια ώρα έχει δώσει ραντεβού η ΑΔΕΔΥ, η οποία πραγματοποιεί στάση εργασίας στην Αττική από τις 12.00 έως τις 15.00. Κλειστό για ένα 24ωρο το κέντρο της Αθήνας λόγω της επετείου των δύο ετών από τη δολοφονία. Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τις 10:00 έως τις 07:00 την Τρίτης, ενώ η στάση και η στάθμευση θα απαγορεύεται σε αρκετούς δρόμους από τις 06:00 έως τις 07:00 το πρωί της Τρίτης.
______________________________

Στυγνή δολοφονία εργαζομένων
(Πηγή: nooz.gr)

Αθήνα 06/05/2010
Πόνος και οργή για τη δολοφονία τριών εργαζομένων της Marfin μετά από ρίψη μολότοφ σε υποκατάστημα της τράπεζας επί της οδού Σταδίου. Το υποκατάστημα τυλίχθηκε στις φλόγες και οι τρεις άτυχοι εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία. Πρόκειται όμως για θηριωδία, για στυγνή δολοφονία, καθώς, όπως προκύπτει από μαρτυρίες, οι "γνωστοί - άγνωστοι" κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά στο κτίριο αν και γνώριζαν ότι μέσα υπήρχαν άνθρωποι!
______________________________

Σχόλιο Parsifal: Ας μας εξηγήσουν οι πολιτικά σκεπτόμενοι και οι κοινωνικά φιλοσοφούντες κατά ποία έννοια μια δολοφονία είναι "πιο δολοφονία" από μια άλλη. Αν δεν υπάρξει απάντηση, αυτονοήτως αναμένουμε ανάλογες εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθησίας στις 05/05/2011, στη μνήμη των τριών εργαζομένων της Marfin που κάηκαν ζωντανοί από χέρια "προοδευτικών" δυνάμεων. Αλήθεια, θυμάται κανείς τα ονόματά τους;
(Για μαρτυρίες σχετικά με το τραγικό συμβάν στη Marfin, το οποίο όλως περιέργως έχει υποβαθμιστεί περίπου σε... πλημμέλημα, δείτε κι εδώ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου